Artemis Innovatief Zorg Management = Manoesjka Lazet

Ilse de Jong, Vecht en IJssel: De kracht van Manoesjka Lazet van Artemis IZM is dat ze binnen een organisatie met nuchtere afstand haar werk uitvoert. Ze weet zaken snel te doorgronden, adviezen in heldere taal te formuleren en daar waar nodig deze ook om te zetten in concrete activiteiten. Daarbij is het ook gewoon een leuk mens om mee samen te werken.

André Lagendijk, SVRO: We hebben Manoesjka leren kennen als een interimmer die de twee teams snel mee kon nemen in de ontwikkeling naar kleinschalig wonen met drie kleinere teams. Daarbij gaf ze een duidelijke aansturing tijdens de bijbehorende verhuizing naar de nieuwbouw.  Manoesjka was in  dit proces goed in staat om verantwoordelijkheden daar te laten waar ze horen en medewerkers in hun kracht te zetten zodat zij zich verder als nieuwe teams konden ontwikkelen.

Hans Tretmans,  Manskracht.nu: Manoesjka komt, ziet, luistert, doet wat gedaan moet worden. Zonder gedoe, met oog voor de hoofdlijnen en met gevoel voor de collega's.

Wim Timmer, Attent WWZ: Ik heb Manoesjka leren kennen als een zeer loyale, vakbekwame en prettige collega. Haar visie op de ouderzorg, welzijn van cliënten en medewerkers is transparant, eigentijds en helder, maar ook toekomstgericht. In overleg- of onderhandelingssituaties is zij respectvol naar andere gesprekspartners en gericht op resultaat. Ze is een goede leidinggevende die behaalde resultaten kan omzetten in praktisch beleid dat door haar op een goede wijze kan worden geïmplementeerd en geborgd. Manoesjka is iemand waar een organisatie veel plezier aan kan beleven.

Marloes van der Poel, BrabantZorg: Manoesjka is een sterke en doortastende professional met een groot hart voor de mens waar ze mee samenwerkt. Ze weet hoofd en bijzaken direct te scheiden en zorgt ervoor dat teams in korte tijd beter functioneren en in hun kracht komen. Bovenal een hele fijne collega om mee samen te werken!

Jacko de Raad, Humanitas DMH: “Artemis IZM heeft diverse klussen gedaan voor Homerun van Humanitas DMH. Tijdens de uitvoering van de opdrachten heb ik Manoesjka Lazet leren kennen als doortastend en resultaatgericht. Artemis IZM verstaat de kunst om ingewikkelde thematiek te vertalen naar concreet handelen.”

Inge Boelaart van Blaauwconcept: “Manoesjka Lazet is een netwerker pur sang. Zij zorgt voor een perfecte match tussen zzp-ers en -op freelance basis- tussen opdrachtgever en professional