Referenties

Manoesjka is een sterke en doortastende professional met een groot hart voor de mens waar ze mee samenwerkt. Ze weet hoofd- en bijzaken direct te scheiden en zorgt ervoor dat teams in korte tijd beter functioneren en in hun kracht komen. Bovenal een hele fijne collega om mee samen te werken!
Marloes van der Poel
BrabantZorg
Artemis heeft diverse klussen gedaan voor Homerun van Humanitas DMH. Tijdens de uitvoering van de opdrachten heb ik Manoesjka Lazet leren kennen als doortastend en resultaatgericht. Artemis verstaat de kunst om ingewikkelde thematiek te vertalen naar concreet handelen.
Jacko de Raad
St. IJsselmonde-Oost
Manoesjka komt, ziet, luistert, doet wat gedaan moet worden. Zonder gedoe, met oog voor de hoofdlijnen en met gevoel voor de collega's
Hans Tretmans
Manskracht.nu
Artemis creëert rust en stabiliteit door vakmanschap te combineren met persoonlijke inbreng.
Riet Oldenhof
locatiemanager van Humanitas DMH
Manoesjka Lazet is een netwerker pur sang. Zij zorgt voor een perfecte match tussen zzp-ers en -op freelance basis- tussen opdrachtgever en professional.
Inge Boelaart
Blaauwconcept
De kracht van Manoesjka Lazet van Artemis IZM is dat ze binnen een organisatie met nuchtere afstand haar werk uitvoert. Ze weet zaken snel te doorgronden, adviezen in heldere taal te formuleren en daar waar nodig deze ook om te zetten in concrete activiteiten. Daarbij is het ook gewoon een leuk mens om mee samen te werken.
Ilse de Jong
Vecht en IJssel
Ik heb Manoesjka leren kennen als een zeer loyale, vakbekwame en prettige collega. Haar visie op de ouderzorg, welzijn van cliënten en medewerkers is transparant, eigentijds en helder, maar ook toekomstgericht. In overleg- of onderhandelingssituaties is zij respectvol naar andere gesprekspartners en gericht op resultaat. Ze is een goede leidinggevende die behaalde resultaten kan omzetten in praktisch beleid dat door haar op een goede wijze kan worden geïmplementeerd en geborgd. Manoesjka is iemand waar een organisatie veel plezier aan kan beleven.
Wim Timmer
Attent WWZ